Door ruimte ontstaat er meer genieten

Ik zie je graag bij mij komen met alles wat er in jou leeft! Ik werk vanuit aanwezigheid en openheid, luisterend, gevoelig en uitnodigend, zodat er een bedding van veiligheid en vertrouwen kan ontstaan.

Anita van Ammers

Ik ben Anita Poustylnikoff – van Ammers, geboren in 1960 en moeder van een zoon en een dochter. In de loop der jaren ben ik onder meer werkzaam geweest als voedingsassistente in de gezondheidszorg en horecaonderneemster. Daarna ben ik een heel andere weg ingeslagen die voor mij bijzonder leerzaam bleek en heel veel heeft gebracht.

Ik kwam in aanraking met massage en emotioneel lichaamswerk, voelde al snel de kracht en geweldige mogelijkheden ervan en besloot mij daarin te willen verdiepen. Het betekende voor mij een belangrijke verrijking van mijn leven. Ik ben mij daarna gaan bekwamen in Psychobalancing. De betreffende opleiding heb ik in december 2001 met succes afgerond. In de jaren daaropvolgend ben ik als mededocent bij de opleiding betrokken geweest.

Van 2001 tot 2007 heb ik in Roelofarendsveen mijn praktijk gehad, waarna ik in 2007 naar Frankrijk ben geëmigreerd. Daar heb ik mijn praktijk voortgezet, waarbij ik tevens cursusweken heb gegeven.

Sinds 2019 ben ik weer terug in Nederland en voelde verlangen naar inspiratie voor mijzelf. De opleiding Stembevrijding gegeven door de grondlegger Jan Kortie, kwam op mijn pad. Tijdens de opleiding verwonderde ik mij steeds over de schoonheid ervan en hoop je daarin binnenkort deelgenoot van te kunnen maken.

​Onlangs heb ik in Buren (GLD) mijn nieuwe praktijkruimte Stem & Lichaam geopend.

​Voel je vrij om te bellen voor een kennismakingsgesprek.