Workshop Stem & Lichaam

Wat gaan we doen en hoe ziet deze dag eruit?

De workshop begint met ontspanningsoefeningen en meditatie. Zo’n dag ziet er steeds weer anders uit, omdat ik werk met wat zich in het moment aandient. Ik neem je mee om je meer uit je hoofd en in je lichaam te brengen en verschillen daarin te ontdekken. En je misschien wel meer bewust te worden van je belemmeringen, terughoudendheid, onvrijheid of dat je juist iets te wil forceren om leuk over te komen. Herkenbaar, niet waar?

Voordat je begon met praten, maakte je al klank. Voor zingen en klank geven, is het niet nodig om te kunnen zingen. Daarbij denk je namelijk dat het mooi of op een juiste toon moet zijn. Bij Stembevrijding gaat het daar niet om. Je gaat je stem, adem, trilling verbinden met je lichaam. Daardoor ga je steeds meer voelen. Spelenderwijs merk je dat er iets ontstaat, vaak door juist niet je best te doen, niet te willen presteren. Met woorden kom je er soms niet en met zingen wel. Jouw woorden brengen je vaak in het hoofd en ik nodig je steeds weer uit om terug naar je lichaam te gaan.

Samen zingen en samen stil zijn is een mooie ervaring.

De  dag begint om 10.00 uur en eindigt rond 17.00 uur. Thee, water, wat lekkers en de vegetarische lunch wordt verzorgd.

Data: Zondag 23 januari, zondag 27 februari, zondag 27 maart en zondag 24 april.

Bijdrage: € 95,00

Locatie: Praktijk Stem & Lichaam, Buitenkoppel 5, Buren (GLD)