Groeitraject

Ik gun iedereen om te ervaren wat het met je doet als jouw zelfvertrouwen groeit!

Iedereen kan groeien!

Heb jij ook het verlangen ergens vanaf te willen? Iets wat lastig, ongemakkelijk, pijnlijk of vervelend is. Je wilt er graag vanaf, maar ik neem je er juist graag mee naar toe. Anders sla je een belangrijk deel over. We hebben allemaal ons gedoe. We moeten van alles van onszelf en zijn hier vaak nog streng in ook.

Ons zelfbeeld loopt door de jaren heen flinke deuken op.

Zie het groeitraject als een ontdekkingsreis die heel uitnodigend is. Steeds verwondert mij de schoonheid en kwaliteit ervan. Met gebruikmaking van adem-, stem- en ontspanningsoefeningen, meditatie en lichaamswerk verkrijg je steeds meer verdieping en een krachtiger basis. Zo kan er ruimte ontstaan voor duurzame verandering.

In zeven aparte dagen werk ik vanuit Latifa. Het betekent “subtiel, delicaat” en is een gebedsoefening in de fijne kwaliteiten van het leven met als thema’s: aanvaarden, verlangen, hopen, vertrouwen, loslaten, liefde en bereidheid. Latifa komt uit het soefisme en betreft zeven subtiele wijsheden van het leven, de schoonheid en ook de pijnlijkheid ervan.

Het zijn zeven afzonderlijke dagen met daartussen tijd om het te laten bezinken of juist te beoefenen. De groepen zijn klein. Hierdoor kan ik aan eenieder voldoende aandacht geven. Dat bevordert openheid, vertrouwen en veiligheid.

Wat kun je verwachten?

Met een vast groepje stap voor stap in jouw eigen tempo naar buiten brengen wat er in jou zit. Jij hoeft jezelf niet langer in te houden, want inhouden is tegenhouden! Je mag gezien en gehoord worden met alles in jou en wie jij bent. Alles in jou doet ertoe! Speelsheid, vrijheid en zelfvertrouwen komen regelmatig aan bod en zo nog veel meer.

Voordat je dit traject ingaat, vind je het misschien fijn om met mij kennis te maken of deel te nemen aan een kennismakingsmiddag of avond om gevoel te krijgen bij wie ik ben en hoe mijn manier van werken is. Heb je vragen of wil je meer weten, neem dan gerust contact met mij op.


Gerelateerd